Skip to main content

Hapjes aan huis

Hapjes aan huis

Hapjes aan huis bestellen? Geeft u een feestje, BBQ of high tea? Wilt u een ander verrassen? Of een andere reden om hapjes aan huis te laten bezorgen? Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan hapjes aan huis. Wij verzorgen voor u en uw gasten een verrukkelijke maaltijd. Wij zorgen dat uw speciale gelegenheid een groot maar vooral ook een smakelijk succes wordt.

Snel en gemakkelijk geregeld

Gewoon vanuit huis catering bestellen en meteen thuis laten bezorgen? We ontzorgen u volledig en nemen de gehele catering graag voor u uit handen. Alle gerechten worden met liefde voor u bereid. Uw hapjes worden geleverd op nette serveerschalen, handig en representatief om mee rond te lopen of om op tafel te presenteren.

Bestel uw hapjes online

Via onze webshop kunt u direct uw eigen buffet samenstellen en bestellen. Bekijk de vele heerlijke opties. Onze producten zijn heerlijk vers, van hoogwaardige kwaliteit en worden door onze koks met zorg en op vakkundige wijze samengesteld. Stel zelf online uw hapjes samen en wij doen de rest. 

Luxe hapjes

De liefde van uw gasten gaat door de maag. Bittergarnituur, tapas, huisgemaakt stokbrood of een tropisch rijstgerecht. We maken hapjes in verschillende soorten en maten. Onze koks maken de meest heerlijke recepten. De hapjes worden op een feestelijke manier gepresenteerd op mooie schalen. De hapjes zijn direct uit te serveren aan uw gasten en zijn een lust voor het oog.

Hapjes thuis bezorgd

Uw feest, onze zorgen. Heeft u eenmaal uw bestelling geplaatst dan heeft u er absoluut geen omkijken meer naar. Wij bezorgen uw hapjes op uw adres. Het enige dat u nog hoeft te doen is de deur voor ons te openen.

Speciale wensen

Zijn er allergieën of diëten waar rekening mee moet worden gehouden? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen Direct bestellen