Skip to main content

Hapjes verjaardag

Hapjes bestellen voor uw verjaardag? Viert u het dit jaar thuis óf op een leuke locatie, maar zoekt u nog een catering service? Wilt u diverse hapjes aan huis te laten bezorgen of denkt u aan een BBQ of een High Tea? Wij nemen dat graag uit handen en bieden u graag ons uitgebreide assortiment aan hapjes aan huis voor uw verjaardag. Tevens kunnen wij voor u en uw gasten een heerlijke maaltijd verzorgen. Wij zorgen dat uw speciale gelegenheid een groot maar vooral ook een smakelijk succes wordt.

 

Snel en gemakkelijk geregeld

Met een druk op de knop kunt u huis catering bestellen en meteen thuis laten komen. Het Witte Paard neemt alles uit handen voor u zodat de gehele catering wordt geregeld. Onze keukenbrigade bereid elk gerecht met liefde voor u. Wij bezorgen uw hapjes aan huis op mooie serveerschalen, handig en representatief om mee rond te lopen of om op tafel te presenteren.

 

Bestel uw hapjes online

U kunt uw buffet of maaltijd zelf samenstellen via onze webshop. Bekijk de diverse mogelijkheden. Wij werken met verse producten van uitstekende kwaliteit welke op een zeer vakkundige wijze door onze koks worden samengesteld. Kies nu uw variatie aan hapjes en het Witte Paard zorgt voor de rest. 

 

Luxe hapjes

Keuzes voor bittergarnituur, tapas, huisgemaakt stokbrood of een tropisch rijstgerecht, wij weten dat de liefde door de maag gaat. De keukenbrigade maakt de meest heerlijke receptie. De presentatie wijzen is al even belangrijk, mooie serveerschalen, zodat de gasten meteen de kwaliteit zien. De hapjes zijn er in diverse soorten en maten, variatie te over. De hapjes zijn direct uit te serveren aan uw gasten en zijn een lust voor het oog.

 

Hapjes thuis bezorgd

Zorgen? Niet nodig, uw feest, onze zorgen. Zodra u een keuze gemaakt heeft en een bestelling heeft geplaatst dan nemen wij alles uit handen en heeft u geen zorgen meer. U hoeft alleen nog open te doen op het moment dat het Witte Paard er moet zijn.

 

Speciale wensen

Zijn er allergieën of diëten waar rekening mee moet worden gehouden? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op.

Bestel nu direct uw hapjes voor uw verjaardag