Feest organiseren

Denkt u aan het organiseren van uw feest. En bent u dit keer niet op zoek naar een mooie locatie, maar zoekt u nog wel een catering dan bent u bij ons aan het goede adres. Een BBQ, feest, receptie of mooi diner, wij regelen het allemaal. Een volledige verzorging voor een trouwfeest, een verjaardag of welke reden dan ook? Het Witte Paard biedt een scala aan mogelijkheden voor uw catering aan huis. Diverse luxe hapjes, een verrukkelijk buffet voor zowel u als uw gasten, wij zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen.

Snel en gemakkelijk geregeld

U kunt bij ons op de website onze mogelijkheden alvast inzien, veel makkelijker wordt het niet. Het Witte Paard ontzorgd u volledig en neemt de gehele catering graag voor u uit handen. Alle gerechten worden met liefde voor u bereid. Wij leveren uw hapjes op mooie schalen, plaatsen uw buffet bij u thuis of zijn de gehele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Bestel uw hapjes online

Via onze webshop kunt u direct uw keuze in hapjes of buffet samenstellen en bestellen. Diverse variaties te over. Onze gerechten zijn altijd vers, van uitstekende kwaliteit en worden door onze koks met zorg en op vakkundige wijze samengesteld. Stel zelf online uw hapjes samen en wij nemen u alles uit handen. 

Luxe hapjes

Van bittergarnituren, tapas, huisgemaakt stokbrood, luxe hapjes of een tropisch rijstgerecht. Het Witte Paard verzorgd hapjes in verschillende soorten en maten. Onze koks maken de meest heerlijke gerechten. De hapjes worden op een feestelijke manier gepresenteerd op mooie schalen. De hapjes zijn direct uit te serveren aan uw gasten en zijn een lust voor het oog.

Hapjes thuis bezorgd

Zorgen hoeft u niet meer te hebben, wij regelen het allemaal voor u. Heeft u eenmaal uw bestelling geplaatst dan heeft u er absoluut geen omkijken meer naar. Wij bezorgen uw hapjes op uw adres. Het enige dat u nog hoeft te doen is de deur voor ons te openen.

Speciale wensen

Zijn er allergieën of diëten waar rekening mee moet worden gehouden? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen het feest voor u organiseren zoals u wenst

Contactgegevens

het Witte Paard

Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp

(015) 310 91 80
info@wittepaard.nl

Social Media
het Witte Paard

Bezoek onze event- en partycentrum het Witte Paard voor meer informatie:

© 2023 | wittepaard-catering.nl is onderdeel van het Witte Paard | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden