Catering bruiloft

Catering bruiloft

Catering voor uw bruiloft regelen? Gaat u trouwen en zoekt u nog een cateraar voor uw huwelijk, uw receptie, diner of feest. Denk dan aan het Witte Paard catering. Wij kunnen de volledige bruiloft verzorgen, maar ook mooie schalen met hapjes bezorgen. Een mooi buffet leveren. Alles uit handen nemen is iets wat wij dagelijks doen. Dus zoek niet verder, het Witte Paard regelt voor u een dag om nooit te vergeten.

Snel en gemakkelijk geregeld

Op onze website kunt u al onze mogelijkheden bekijken. In een persoonlijk gesprek verplaatsen wij ons in uw situatie en komen we tot een mooie offerte. Het gemak dient de mens, gewoon vanuit huis catering bestellen en meteen thuis laten bezorgen kan natuurlijk ook. Een mooi buffet, luxe hapjes, alles is mogelijk. Alle gerechten worden met liefde voor u bereid. 

 

Bestel uw hapjes online

U kunt uw eigen buffet samenstellen en direct bestellen. Bekijk onze diverse mogelijkheden. Alle gerechten zijn vers, van uitstekende kwaliteit en worden door onze koks met zorg en op vakkundige wijze samengesteld. Stel zelf online uw hapjes samen en wij doen de rest. 

 

Luxe hapjes

De liefde van uw gasten gaat door de maag. Bittergarnituur, tapas, huisgemaakt stokbrood of een tropisch rijstgerecht. We maken hapjes in verschillende soorten en maten. Het Witte Paard verzorgd de meest heerlijke gerechten. De hapjes worden op een mooie wijze gepresenteerd op nette serveerschalen. De hapjes zijn direct uit te serveren aan uw gasten en zijn een lust voor het oog.

 

Hapjes thuis bezorgd

Uw feest, onze zorgen. Zodra u bij het Witte Paard heeft besteld hoeft u niks meer te doen. Wij nemen alles uit handen en bezorgen uw hapjes op uw adres. Het enige dat u nog hoeft te doen is de deur voor ons te openen.

 

Speciale wensen

Zijn er allergieën of diëten waar rekening mee moet worden gehouden? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen de volledige catering voor uw bruiloft verzorgen

Een compleet feest volledig door ons laten verzorgen?
of bel
015 310 91 80

Bekijk ons catering aanbod

Buffetten

Bestellen

Hapjes

Bestellen

Salades

Bestellen

Broodjes

Bestellen